Hotell i Helsingborg

Sommar i Sverige!

Sommaren står i full blom och det är helt underbar att kunna resa runt i detta underbara land under juni och juli. I år är tanken att vi ska “upptäcka” ett par nya städer som vi inte tidigare besök, till skillnad från tidigare resor har vi ibland tältat och sovit i bilen men i år väljer vi faktiskt att ta in på hotell, det gör att vi väljer att göra en något kortare resa men vi kommer nog sova skönare i slutändan så det får det vara värt.

Norrut mot Gävle

Märkligt nog känner man till Gävle men man känner inte så många som varit där så det ska bli riktigt trevligt att besöka denna stad vars julbock och hockeylag ter sig vara det mest allmänna folk känner till om Gästriklands centralort och Sveriges till population 13:e största stad. Hotellet vi har valt att på är Hotell Winn, verkar vara ett mysigt hotell som även erbjuder konferens. Planen är att vi ska stanna två nätter och upplever vi Gävle trevligt så är chansen stor att vi även åker dit med företaget för ett par mötesdagar.

Sydväst mot Örebro!

Efter dagarna i Gävle åker vi en bit sydväst och hamnar i Närke och Örebro. Här har vi så klart passerat ett par gånger och Örebro är riktigt vacker stad. Vi räknar med att vara på plats i staden och hotellet lagom till att kunna äta en god brunch. Tanken är att vi ska hinna ta en del bilder under eftermiddagen innan vi tar in på vårt hotell Örebro. Det blir tyvärr bara en natt i Närke för resan blir lång söderut, vi räknar med att det tar merparten av måndagen…

För vi hamnar i Helsingborg!

Lång resa ner till Skåne från Närke som innehåller rikligt med värdefulla stopp att uppleva längs med vägen, får bli relativt spontant men vissa delmål får vi välja ut under vägen. Det blir två härliga nätter på Clarion Grand Hotel Helsingborg som sägs ha ett riktigt bra SPA. En kort men intensiv resa som vi ser fram emot men garanterat har vi fler på gång.