Res iväg på en romantisk bröllopsresa med den du håller kärt, del 2

Vart reser du och din käresta helst till?

Utbudet av härliga och minnesvärda bröllopsresor är stort och brett, och yttrar sig likt ett smörgåsbord av valmöjligheter och drömmar. Vissa människor vill resa till ett lugnt paradis och spara dagarna på varma stränder och i uppfriskande turkosa hav, helst med en iskall drink i handen. Andra personer föredrar spännande resmål – som att åka på en spännande safariresa eller varför inte upptäcka Zanzibars karaktäristiska charm. Vart reser du och din käresta helst till? Föredrar du att spendera dagarna hand i hand med den du älskar under solens varma strålar på en pittoresk paradisö eller vill du hellre känna vinden svischa förbi och känna adrenalinet pumpas ut i kroppen? Världen är stor och vid och väntar på dig med ofantliga möjligheter till oförglömliga äventyr och dagar som spenderas i svunna paradis – på många sätt är Skräddarsydda resor det bästa alternativet för en lyckad bröllopsresa.

Vita sandstränder och lyxiga middagar

En bröllopsresa är det perfekta tillfället att unna sig sann lyx – oavsett om det för dig betyder pompa och ståt eller helt enkelt att få samla oförglömliga minnen med den du älskar. En bröllopsresa är även det perfekta tillfället för att spendera mängder med kvalitetstid med din partner – tid för bara er två tillsammans, oavsett om ni spenderar dagarna på vita stränder under en klassisk variant av Thailand resor eller med spänningsfyllda äventyr under en skräddarsydd variant av resor Karibien. Världen är vid och världen väntar!

En vanlig dag i ett svunnet paradis 

Hur ser en perfekt dag ut under en bröllopsresa då? Självklart finns det klart fler svar än en på den frågan och en ideal dag kan vara utformad på en mängd olika vis. Tar man resor Sri Lanka som ett exempel så erbjuds här en dag i ett sant svunnet paradis. Naturen är sagolik, sandstränderna så vackra som de blir och få saker slår ett dopp i det turkosa havet. Till kvällen avnjuts med fördel en middag på stranden bestående av färska skaldjur och med goda tillbehör till. Palmerna vajar stämningsfullt och den romantiska musiken är alltid nära.