Världens utbud av paradisöar

Världen är vid och det finns oräkneliga vackra platser att besöka och utforska. Världen bjuder på många vackra destinationer – spännande, lärorika, givande och destinationer fulla av kontraster och motsägelser. En varm favorit numera är att resa till en sk. paradisö, och det är föga att förvånas över! Paradisöar har givetvis fått sitt namn av en anledning, och det är sannerligen som att resa iväg till paradiset för ett tag. När man landar på ön är det som att tiden stannar och världen runt omkring fullständigt glöms bort. På en paradisö är livet enkelt men njutfullt – rätt perfekt med andra ord, och världens resterande problem är som bortblåsta. Unna dig lite välförtjänt avslappning på en paradisö som lever upp till sitt namn. Hur spenderar du helst din semester på en paradisö – med sol och bad, surfing och lustfyllda aktiviteter eller romantiska dagar? Indiska Oceanen eller Afrikas paradisöar?

Magiska stränder på Mauritius

Välkomna till Île Maurice, mer känd som Mauritius och en av Indiska Oceanens vackraste ö-stater. Här är vattnet så turkost som det kan vara och kantas av vackra långa paradisstränder. Havet är utsmyckat med vackra korallrev och möjligheterna till snorkling är fullkomligt oklanderlig. Besök Mauritius vackra natur och laguner, eller spendera dagarna långa på soldränkta stränder med kritvit sand. En resa till Mauritius är en oförglömlig resa och garanterar en vistelse i paradiset. 

Lustfylld surfing på Costa Rica

Avkoppling och långa lata dagar på stranden i all ära, men få saker slår en riktigt nervkittlande och adrenalin-genererande upplevelse. För den mer äventyrslystna är en resa till Costa Rica det perfekta alternativet och ger en oslagbar kombination av paradisö och lustfyllda aktiviteter. Costa Rica är en populär destination som är känt för perfekta förhållanden för surfing, och ön är en varm favorit hos surfare. Andas in den uppfriskande luften och unna dig själv med lustfylld surfing på Costa Rica. Njut av den vackra och exotiska naturen och utmana dig själv med en lärorik surfkurs. 

Romantisk vistelse på Dominica

Ett avbrott i vardagen och en vistelse på en ö från paradiset är sällan mer lägligt än för den förälskade. Ta med din kärlek på en romantisk vistelse på paradisön Dominica och njut som aldrig förr. Utbudet av Romantiska resor är stort men Dominica är utan tvekan det perfekta alternativet. Samväldet Dominica bjuder på en unik upplevelse av Karibien och trots den magiska naturen är ön betydligt mindre turistig än många av sina grannar.