Körunda – Något för alla!

Hotell och konferensanläggningen mitt i naturen endast 30 minuter från Stockholm är en plats som alla kan finna ro och njutning vid. Här finns förutom lugnet och harmonin en fantastisk känsla där personal som älskar sitt arbete välkomnar dig med ett leende. Körundas moderna inredning som blandas med en chick herrgårdskänsla passar de flesta, att här blandas konferensgäster, weekendresenärer och självfallet mängder av golfare när säsongen är som störst är bara positivt. God mat, trevligt bemötande och en härlig miljö, vad mer behöver man egentligen?

Unikt i sitt slag

Körunda ligger precis intill golfbanan, vilket det inte finns alltför många anläggningar i Sverige som gör och än mindre i Stockholm. Men Körunda är även en oas för livsnjutaren som älskar att koppla av, här hittar man en relaxavdelning minuten från lobbyn, liksom övriga hotellet känner man igen färgskalan som går i naturens tecken. Det är bara slå sig till ro och njuta, att ta med något gott att dricka från baren när man inte behöver stressa dagen efter är ett självklart val.

Körunda med sin moderna herrgårdsstil är populärt, fler och fler upptäcker även möjligheterna både kring aktiviteter och även bland fotografer har Körunda gått upp som en populär plats, flertalet modeller har faktiskt fotats på Körunda vilket kan stå i kontrast till de träningshelger som arrangeras på Körunda med bland annat Paolo Roberto. Som synes är Körunda en rätt unik plats, man skulle kunna säga unik i sitt slag och det blir bara ännu bättre när man tar sig hit.

Rekommendationen är självfallet att boka en konferens eller weekend på Körunda, en minnesvärd upplevelse som passar alla.