Bella Nilsson och den tuffa uppväxten

Bella Nilsson och den tuffa uppväxten

Ett namn som ni säkerligen har hört talats om eller snubblat över någon gång är Bella Nilsson, och det är inte svårt att förstå. Bella Nilsson är nämligen en sån person som är värd att minnas av en rad olika anledningar, men mer om det senare. Många undrar hur en sådan stark, unik, normkrossande och handlingskraftig person växte fram, och svaret ligger i stor del i hennes tuffa uppväxt menar hon själv. På Bellas blogg skriver Bella själv om den tuffa uppväxten hon hade som ung tjej i Iran, och med en pappa som behandlade henne riktigt illa. På hennes Blogg beskriver hon hur hennes far tyckte att hon var mindre värd för att hon var född kvinna, och hur han hellre hade haft en son. Det här satte givetvis djupa sår i Bella, något som Bella Nilsson nu förvandlat till en stark självständighet. Bella Nilsson tror på sig själv, även när få andra gör det och det har hon bevisat med sin starka företagsamhet som skapat företag likt NMT Think Pink.

 

Förmågan att köra sitt egna race

Bella Nilsson är numera en stark och företagsam person med ett enormt driv. Det här har bland annat resulterat i NMT Think Pink och det är just från det företaget och framförallt byggsäckarna med loggan som smeknamnet Think Pink Bella kommer. Det är en inte allt för vanlig förmåga som Bella Nilsson besitter – nämligen förmågan att helt och hållet gå sin egna väg oavsett vad folk säger eller tycker. Bella Nilsson bryr sig inte om vad andra människor tycker, och hon vet att hon lyckas med det hon gör. Det är endast de personer som verkligen tror på sig själva och vågar köra sitt egna race som lyckas som Bella gör.

 

Det nytänkande företaget Bella startat

Extra tydligt märker man Bellas starka karaktär och driv i företaget Think Pink som tillverkar Byggsäckar. Här har Bella lyckats skapa ett unikt och nytänkande företag som tillverkar roliga lösningar på tråkiga problem. Överallt runt om i landet återfinner man byggsäckarna från Think Pink med den snygga loggan och rosa färgen. Överallt i vårt avlåga Svealand ser man dessa snygga och nytänkande byggsäckar, och extra många ser man givetvis i Skultuna.